Hukanmäen tilan tavoitteena on vain paras mahdollinen ruoka. Tavoitteemme on tuottaa suomalaisille kuluttajille terveellinen makunautinto, ekologisesti tuotetun ruoan parissa.
Tila
Hyvä sekä luonnollinen kasvuympäristö. Hukanmäki tarjoaa korkealaatuista ja monipuolista ravintoa. Terveellinen ravinto on avainasemassa korkealaatuisen lihan kasvattamisessa .
Karjalla on runsaasti liikkumatilaa, sekä ympäristö on virikkeellinen.
Hukanmäen Tila sijaitsee Keski-Suomessa Saarijärvellä kuuluisan Saarijärven Paavon kotipitäjässä. Pajupuron kylän laitamille perustetun Hukanmäeksi kutsutun tilan juuret ulottuvat ainakin 1840-luvulle saakka.
Varhaisvuosista lähtien nautakarjalla on metsätalouden ohella ollut keskeinen rooli tilan arjessa. Highland cattle, eli kotoisemmin ylämaankarja saapui tilalle vuonna 2013 nykyisen isäntäparin Seija ja Timo Svanin innostuksesta jatkaa maaseudun asuttuna pitämistä. Nyt tilan kauniisti kumpuilevaa peltomaisemaa laiduntaa toistasataa ylvästä ylämaannautaa.
Haluamme tarjota hyvästä ruoasta kiinnostuneille ekologisen vaihtoehdon.